Makaron orkiszowy spiralki - makaron bezjajeczny
Makaron orkiszowy został wyprodukowany z mąki orkiszowej typ 630, z dodatkiem soli, bez jaj.
Makaron orkiszowy spiralki - wartość odżywcza w 100 g:
- wartość energetyczna 1496 kJ / 339kcal
- tłuszcze 1,2g /w tym kwasy nasycone 0,1g
- węglowodany 67,0g / w tym cukry 0,4g
- błonnik k.A., białko 12,5g, sól 0,01g
Dlaczego warto jeść makaron orkiszowy?
- jest ciepły i działa rozgrzewająco
- jest tłusty i zaopatruje organizm w energię
- regularnie stosowany wpływa dobroczynnie na cały organizm
- jest lekkostrawny i nie powoduje nadwagi
- jest łagodny i w każdej postaci spożywany jest dobrze przyswajalny przez organizm
- wywołuje radość w człowieku
- dieta orkiszowa to samo zdrowie
Makaron orkiszowy i jego zastosowanie:
Makaron orkiszowy świderki nadaje się do różnych potraw (zup, sałatek itd.)
Odmiana czysta, niemodyfikowana genetycznie
Jak przechowywać makaron orkiszowy?
- Dostępny w pojemnościach: 250g
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
- Najlepiej spożyć przed: data na opakowaniu.
Pochodzenie: K-E Binz, Muhle und Backerei, Herstellung und Versand von Dinkel und Hildegard Produkten, Muhlenweg 1, Geisingen, Niemcy
Dystrybutor: Świat Orkiszu, Figowa 5, 65-794 Zielona Góra