Budyń waniliowy bezgluetnowy BIO 40G - SwiatOrkiszu

Kategorie

Produkty bezglutenowe

BUDYŃ WANILIOWY BEZGLUTENOWY BIO 40G

Budyń waniliowy bezgluetnowy BIO 40G

Szybka wysyłka - w ciągu 24h
Zawsze aktualne stany magazynowe
Najszersza oferta produktów orkiszowych w Polsce

7,30 zł

w tym VAT

Telefon

Masz pytanie

+48 530 840 449

+48 665 366 659

Poniedziałek-Piątek

Zegar

9:00-15:00

Budyń waniliowy bezglutenowy BIo 40g

Budyń waniliowy BIO - zdrowy podwieczorek dla każdego.

Składniki: skrobia kukurydziana*, mielona wanilia Bourbon* (min. 1,5%), naturalny aromat waniliowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Produkt bezglutenowy. Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów mleka (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego).

Jak przygotować budyń waniliowy?

Z ½ l zimnego mleka (1,5% tłuszczu) odlać ½ szklanki. Do pozostałego mleka dodać 2 łyżki cukru (40 g) i pozostawić do zagotowania.
Do ½ szklanki mleka wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać. Do gotującego się mleka wlać rozrobiony z mlekiem budyń, mieszając do zgęstnienia.
Gotowy budyń jest przeznaczony do szybkiego spożycia.

Budyń waniliowy - wartość odżywcza w 100g produktu przed przygotowanie,

  • Wartość energetyczna: 1495 kJ / 352 kcal;
  • Tłuszcz: 0,1 g;
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g;
  • Węglowodany: 86,7 g;
  • w tym cukry: 0,8 g;
  • Białko: 0,9 g;
  • Sól: 0,02 g

Dystrybutor: Bioplanet, Wilkowa Wieś, Leszno

Producent : Amylon, Republika Czeska

Produkty powiązane

Zobacz również

ZOSTAW WIADOMOŚĆ
- proszę zostaw wiadomość, a otrzymasz odpowiedź wkrótce