Makaron orkiszowy produkowany jest ze świeżego przemiału, którego podstawą jest ziarno orkiszu. Pozwala to na zachowanie wszystkich wartości odżywczych produktu. W naszej ofercie znajdą państwo makarony orkiszowe wytwarzane wyłącznie z prawdziwej, niemodyfikowanej genetycznie odmiany orkiszu. Bogaty wybór makaronów jajecznych, bezjajecznych, z mąki białej, z mąki pełnoziarnistej, z mąki kasztanowej zaspokoi kulinarne potrzeby nawet najbardziej wymagające osoby.
Makarony orkiszowe to doskonały dodatek do zup oraz potraw mięsnych. W ich produkcji wykorzystuje się niemodyfikowane genetycznie ziarno orkiszu. Jest więc to produkt wysokiej jakości bez dodatków, konserwantów czy barwników. Makaron orkiszowy wytwarzany jest z mąki orkiszowej - białej, pełnoziarnistej lub z kasztanowej co zaspokoi kulinarne potrzeby nawet najbardziej wymagających osób.
Makaron orkiszowy bezjajeczny wytwarzany jest wyłącznie z prawdziwej niemodyfikowanej genetycznie odmiany orkiszu. Do jego produkcji używana jest zazwyczaj mąka okiszowa typ 750 bez dodatku jaj i soli. To produkt w 100% naturalny, który nie zawiera żądnych dodatków, konserwantów, ani barwników. Makaron orkiszowy to doskonały dodatek do zup oraz potraw mięsnych.
Makaron orkiszowo - kasztanowy wytwarzany jest wyłącznie z prawdziwej niemodyfikowanej genetycznie odmiany orkiszu oraz z mąki kasztanowej. Do jego produkcji używana jest zazwyczaj mąka okiszowa typ 630. To produkt w 100% naturalny, który nie zawiera żądnych dodatków, konserwantów, ani barwników. Makaron orkiszowo - kasztanowy to doskonały dodatek do zup oraz potraw mięsnych.