Ciasteczka orkiszowe kruche to produkt lekkostrawny zalecany osobom na diecie bezglutenowej. Wzmacniają system nerwowy, rozjaśniają umysł i poprawiają samopoczucie. Ciastka orkiszowe bez cukru nie zawierają konserwantów, są bogate w błonnik, który reguluje perystaltykę jelit, poprawia metabolizm i obniża poziom złego cholesterolu. To słodka przekąska, którą można spożywać bez wyrzutów sumienia.
Ciasteczka orkiszowe kruche to produkt lekkostrawny zalecany osobom na diecie bezglutenowej. Wzmacniają system nerwowy, rozjaśniają umysł i poprawiają samopoczucie. Ciastka orkiszowe bez cukru nie zawierają konserwantów, są bogate w błonnik, który reguluje perystaltykę jelit, poprawia metabolizm i obniża poziom złego cholesterolu. To słodka przekąska, którą można spożywać bez wyrzutów sumienia.
Ciasteczka orkiszowe z czekoladą to wspaniała lekkostrawna przekąska bez dodatku barwników i konserwantów. Mąka orkiszowa nadaje im wspaniałego, orzechowego posmaku, który idealnie łączy się z czekoladą i aromatem wanilii. Ciastka orkiszowe są lekko kruche, przyjemnie chrupiące, a za sprawą czekolady lekko ciągnące w środku.