Makaron orkiszowy (3) - SwiatOrkiszu

Kategorie

Makaron orkiszowy 

Makaron orkiszowy produkowany jest ze świeżego przemiału, którego podstawą jest ziarno orkiszu. Pozwala to na zachowanie wszystkich wartości odżywczych produktu. Podobnie jak ten wytwarzany z pszenicy, zawiera gluten, ale jest lepiej przyswajalny. W niektórych przypadkach może być także spożywany przez osoby cierpiące na jego nietolerancję.

Tylko najwyższej jakości makaron orkiszowy

W naszej ofercie znajdą państwo makarony orkiszowe wytwarzane wyłącznie z prawdziwej, niemodyfikowanej genetycznie odmiany orkiszu. Bogaty wybór makaronów jajecznych, bezjajecznych, z mąki białej, z mąki pełnoziarnistej, z mąki kasztanowej zaspokoi kulinarne potrzeby nawet najbardziej wymagającej osoby.
Makaron orkiszowy ma niski indeks glikemiczny, który wynosi zaledwie około 30-40, co oznacza, że z powodzeniem może być włączony do diety osób chorujących na cukrzycę.

Dlaczego makaron orkiszowy jest zdrowy?

Makaron orkiszowy przynosi wiele korzyści dla zdrowia, m.in.:

  • obniża poziom cholesterolu we krwi,
  • wspomaga przemianę materii,
  • korzystnie wpływa na pracę układu pokarmowego,
  • odpowiada za budowę masy mięśniowej i redukcję tkanki tłuszczowej,
  • wspiera układ nerwowy,
  • zapobiega depresji,
  • korzystnie wpływa na kondycję skóry, włosów i paznokci.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.

  • Makarony orkiszowe to doskonały dodatek do zup oraz potraw mięsnych. W ich produkcji wykorzystuje się niemodyfikowane genetycznie ziarno orkiszu. Jest więc to produkt wysokiej jakości bez dodatków, konserwantów czy barwników. Makaron orkiszowy wytwarzany jest z mąki orkiszowej - białej, pełnoziarnistej lub z kasztanowej co zaspokoi kulinarne potrzeby nawet najbardziej wymagających osób.

  • Makaron orkiszowy bezjajeczny wytwarzany jest wyłącznie z prawdziwej niemodyfikowanej genetycznie odmiany orkiszu. Do jego produkcji używana jest zazwyczaj mąka okiszowa typ 750 bez dodatku jaj i soli. To produkt w 100% naturalny, który nie zawiera żądnych dodatków, konserwantów, ani barwników. Makaron orkiszowy to doskonały dodatek do zup oraz potraw mięsnych.

  • Makaron orkiszowo - kasztanowy wytwarzany jest wyłącznie z prawdziwej niemodyfikowanej genetycznie odmiany orkiszu oraz z mąki kasztanowej. Do jego produkcji używana jest zazwyczaj mąka okiszowa typ 630. To produkt w 100% naturalny, który nie zawiera żądnych dodatków, konserwantów, ani barwników. Makaron orkiszowo - kasztanowy to doskonały dodatek do zup oraz potraw mięsnych.

ZOSTAW WIADOMOŚĆ
- proszę zostaw wiadomość, a otrzymasz odpowiedź wkrótce