Proszek do pieczenia BIO 21g
- Skład: skrobia kukurydziana, kwas winowy ( winian potasu 24,7%, soda oczyszczona, bez fosforanów.
- Składniki z upraw ekologicznych. Certyfikat Jakości: DE-ÖKO-001. Rolnictwo spoza EU
Proszek do pieczenia - wartość odżywcza w 100g
- wartość energetyczna 1004kJ / 235kcal
- tłuszcze 0g / w tym nasycone 0g
- węglowodany 44,g /w tym cukry 0g
- białko 0g, sól 17,5g
Jedno opakowanie proszku do pieczenia BIO wystarczy na 500g mąki.
- Dostępny w pojemnościach: 21g
- Pochodzenie: LECKER S Bio Manufaktur GmbH, Hinter der Turm 31 D - 55286 Wörrstadt
- Dystrybutor: Świat Orkiszu, Figowa 5, 65-794 Zielona Góra