Owoce i warzywa suszone
+48 530 840 449
+48 665 366 659
Poniedziałek-Piątek
9:00-19:00
Sobota
11:00-15:00
Migdały to bogate źródło wielu witamin i minerałów, jak również niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych. Migdały są bogatym źródłem witamin z grupy B, m.in. kwasu foliowego i witaminy B6. Zawierają również witaminę E. Wzmacniają one nasze naczynia krwionośne, tym samym obniżając ciśnienie krwi. Regularne spożywanie migdałów, znacząco zmniejsza zagrożenie wystąpienia miażdżycy, udaru niedokrwiennego lub zawału serca.
Składniki: migdały blanszowane* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Ekologiczne migdały to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią. Polecamy jako samodzielną przekąskę w szkole lub w pracy, a także jako dodatek do wypieków, deserów, musli, do porannej owsianki oraz likierów i nalewek owocowych.
Uwaga: w opakowaniu mogą być śladowe ilości migdałów gorzkich.
Produkt może zawierać alergeny: zboża zawierające gluten, orzeszki ziemne, sezam i soję.
Dostępne w pojemnościach: 100g