Owoce i warzywa suszone
+48 530 840 449
+48 665 366 659
Poniedziałek-Piątek
9:00-15:00
Migdały to bogate źródło wielu witamin i minerałów, jak również niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych. Migdały są bogatym źródłem witamin z grupy B, m.in. kwasu foliowego i witaminy B6. Zawierają również witaminę E. Wzmacniają one nasze naczynia krwionośne, tym samym obniżając ciśnienie krwi. Regularne spożywanie migdałów, znacząco zmniejsza zagrożenie wystąpienia miażdżycy, udaru niedokrwiennego lub zawału serca.
Skład: migdały* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
W opakowaniu mogą być śladowe ilości migdałów gorzkich.
Produkt może zawierać alergeny: zboża zawierające gluten, orzeszki ziemne, sezam i soję.
Dostępne w pojemnościach: 100g