Koper włoski w pastylkach 20g
Koper włoski w każdej postaci ugotowany bądź surowy, w formie herbaty, proszku czy też pastylek jest pożyteczny dla organizmu.
- Skład: mielony koper włoski 80,65%, stearynian magnezu, dwutlenek krzemu
- 20g zawiera około 83 sztuk
Podstawowe zalety kopru włoskiego
- rozwesela,
- wiatropędny tzn. oczyszcza żołądek i jelito i usuwa substancje gnilne,
- oczyszcza krew i gazy jelitowe,
- przywraca świeży oddech i nadaje skórze przyjemny zapach,
- wspomaga proces trawienia,
- działa rozkurczowo przy wzdęciach oraz eliminuje złe samopoczucie na skutek błędów dietetycznych
Dla kogo koper włoski?
1-3 sztuki zażywać przed jedzeniem. Pastylki należy powoli rozpuszczać w ustach. Można stosować je zamiennie z herbatą z kopru włoskiego.
- Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci.
- Pochodzenie: Maria Adam Naturprodukte Au.b.d. Traun 44, A-4623 Gunskirchen , Austria
- Dystrybutor: Świat Orkiszu, Figowa 5, 65-794 Zielona Góra