Pastylki ziołowe
+48 530 840 449
+48 665 366 659
Poniedziałek-Piątek
9:00-15:00
Skład: koper włoski 80%, maltodekstryna, bez laktozy
Stosowanie: trzy razy dziennie po 4 pastylki rozpuścić w ustach
Koper włoski w każdej postaci ugotowany bądź surowy, w formie herbaty, proszku, pastylek jest pożyteczny dla organizmu. Niezależnie od tego, w jaki sposób jest spożywany, koper włoski sprawia, że człowiek jest wesoły, koper obdarza go przyjemnym ciepłem [dobre krążenie – dop. aut.], dobrym potem i dobrym trawieniem (…) Albowiem kto codziennie zjada na czczo koper włoski lub jego nasiona [pastylki z kopru włoskiego], zmniejsza ilość złego śluzu lub zgnilizny w sobie i osłabia nieprzyjemny zapach oddechu. (…) Kto po zjedzeniu smażonego mięsa, smażonej ryby lub też innych smażonych potraw odczuwa ból, ten niech zje odrobinę kopru włoskiego, a wtedy poczuje się lepiej – pisała św. Hildegarda.
Nie zawiera laktozy.
Dostępny w pojemnościach: 280 szt.
Numer partii / Najlepiej spożyć przed: data na opakowaniu.
Pochodzenie:W. Strehlow Niemcy/Posch Austria