Galgant i koper włoski w pastylkach 280szt. dr Strehlow
Składniki: korzeń galgantu 40%, owoce kopru włoskiego 40%, maltodekstryna, bez laktozy
Stosowanie: Trzy razy dziennie po trzy pastylki rozpuścić w ustach.
Galgant i koper włoski stanowią ważny środek w diecie św. Hildegardy. Zarówno koper włoski jak i galgant są w każdej postaci pożyteczne.
Skład: koper włoski, galgant, maltodekstryna.
Podstawowe zalety kopru włoskiego:
- rozwesela,
- wiatropędny tzn. oczyszcza żołądek i jelito i usuwa substancje gnilne,
- oczyszcza krew i gazy jelitowe,
- przywraca świeży oddech i nadaje skórze przyjemny zapach,
- wspomaga proces trawienia,
- działa rozkurczowo przy wzdęciach oraz eliminuje złe samopoczucie na skutek błędów dietetycznych.
Podstawowe zalety galgantu:
- jest ciepły,
- działanie witalizujące,
- wspomaga trawienie, pobudza pracę jelit,
- wpływa korzystnie na zdrowie.
Polecane:
- Dostępne w pojemnościach: 280 szt.
- Numer partii / Najlepiej spożyć przed: data na opakowaniu.
- Pochodzenie: W. Strehlow, Allensbach/ Niemcy/ Posch- Austria