Przyprawy jednoskładnikowe
+48 530 840 449
+48 665 366 659
Poniedziałek-Piątek
9:00-15:00
Koper włoski w każdej postaci ugotowany bądź surowy, w formie herbaty, proszku, pastylek jest pożyteczny dla organizmu. Niezależnie od tego, w jaki sposób jest spożywany, koper włoski sprawia, że człowiek jest wesoły, koper obdarza go przyjemnym ciepłem [dobre krążenie – dop. aut.], dobrym potem i dobrym trawieniem (…) Albowiem kto codziennie zjada na czczo koper włoski lub jego nasiona [pastylki z kopru włoskiego], zmniejsza ilość złego śluzu lub zgnilizny w sobie i osłabia nieprzyjemny zapach oddechu. (…) Kto po zjedzeniu smażonego mięsa, smażonej ryby lub też innych smażonych potraw odczuwa ból, ten niech zje odrobinę kopru włoskiego, a wtedy poczuje się lepiej – pisała św. Hildegarda.
Dostępny w pojemnościach: 100g
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pochodzenie: Naturprodukte Hangler, Burgfriedgasse 8, A- 5020 Salzburg, Austria
Dystrybutor: Świat Orkiszu, Figowa 5, 65-794 Zielona Góra